CZ EN DE

Pro požadovanou akci musíte být přihlášen

Ochrana osobních údajů

Služba SECURELIVE poskytuje vyšší bezpečnost pro Vaše blízké díky speciálním náramkům s QR kódem. Náramky mohou být velmi užitečné při řešení krizových situací. Díky náramkům SECURELIVE lze: Identifikovat osobu, zjistit informace o zdravotním stavu osoby (např. užívané léky, krevní skupina), zobrazit předem zadané kontakty na blízké osoby, odeslat GPS souřadnice na předem zadané kontakty. Služba je vhodná pro všechny (sportovce, děti, seniory, řidiče všechny aktivní lidi).

Služba SECUREBIKE poskytuje vyšší bezpečnost pro Vaše kolo. Díky štítkům SECUREBIKE lze: Identifikovat kolo, řešit servis a reklamace kola, zobrazit díly kola a servisní knížku, odeslat GPS souřadnice kradeného kola majiteli.

Proto, že si uvědomujeme důležitost ochrany osobních údajů, garantujeme, že Vaše osobní data budou v bezpečí a budeme s nimi nakládat dle zákonů České republiky. Podle § 11 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů jsme registrovaní správci osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Naší registraci naleznete na stránkách UOOU.cz pod číslem 00065879. Společnost HOLOPTICA, s.r.o., se sídlem Chomutov, Blatenská 866/79, PSČ 430 01, IČ 28429257, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem spisová značka C 34249 („HOLOPTICA“) Vás tímto informují, že shromážděné osobní údaje v rozsahu Vaše jméno, příjmení, bydliště, e-mailová adresa a telefonní číslo bude společnost HOLOPTICA, s.r.o. zpracovávat za účelem jejich použití při identifikaci přes náramek života nebo identifikaci vašeho kola, a to automatizovaným způsobem, že Vaše osobní údaje nebudou zpřístupněny jiným osobám. Vaše osobní údaje poskytujete dobrovolně. Identifikační údaje k jednotlivým náramkům a jízdním kolům (osobní údaje, kontakty na osoby blízké, zdravotní údaje) poskytujete též dobrovolně a údaje které označíte jako viditelné budou viditelné pro ty co budou scanovat QR kód na jednotlivém náramku nebo jízdním kole. Zadáním osobních údajů výslovně prohlašujete, že společnosti HOLOPTICA, jakožto správci osobních údajů, poskytujete svobodně a dobrovolně své osobní údaje a udělujete svůj souhlas k jejich zpracovávání ve smyslu zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Dále Vás informujeme o Vašem právu na přístup k osobním údajům, na opravu osobních údajů, jakož i o právu žádat o vysvětlení popř. o odstranění nežádoucího stavu, především domníváte-li se, že jsou Vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s ochranou Vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem.